MARQ Safety Concepts

MARQ Safety Concepts staat voor een breed scala aan producten en diensten voor het veilig werken op hoogte. Duurzaamheid, professionaliteit, ondersteuning en kennis zijn daarbij onze kernwaarden.

Duurzaamheid

Grondstoffen raken op, productie en transport kosten vaak veel energie en zorgen voor een forse milieubelasting. Inmiddels is voor iedereen duidelijk dat we zo niet oneindig kunnen doorgaan. Wij vinden het daarom zaak om onze producten zo te ontwerpen en produceren dat ze én zo lang mogelijk meegaan én als het even kan volledig te recyclen zijn. Daarmee voorkomen we schaarste en verkleinen we de impact op klimaat en biodiversiteit.

Innovatieve ontwerpen, minder milieubelastende materialen, hoogwaardige producten met een lange levensduur, unieke garantieconcepten en de juiste onderhoudsinstructies.    

Lees meer


Professionaliteit

Volgens Van Dale betekent professionaliteit ‘het vakkundig zijn werk verrichten’. Bij MARQ Safety Concepts kennen wij als geen ander het werkveld waar binnen wij actief zijn. Als organisatie kunnen wij daarom ook de juiste kennis en vaardigheden inzetten bij alles wat wij ondernemen: in advies, ontwerp, productie, ondersteuning en opleiding.

Professionaliteit en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Problemen kennen wij niet, alleen uitdagingen. Wet- en regelgeving is voor ons leidend. Aan veiligheid doen wij geen concessies.

Lees meer


Ondersteuning

Vanuit MARQ Safety Concepts werken wij met erkende installateurs. Een MARQ erkenninghouder moet passen in onze kwaliteitsvisie op het gebeid van dakveiligheid en serieus omgaan met het op de juiste wijze installeren van onze producten. Medewerkers moeten beschikken over de juiste kennis en vaardigheden voor het adviseren, samenstellen, installeren en onderhouden van valbeveiligingsvoorzieningen.

Onze erkende installateurs bieden wij daarbij optimale ondersteuning en advies. De exclusieve toegang tot onze portal biedt hen uitgebreide informatie over al onze producten en diensten.

Lees meer


Kennis

Kennis van wet- en regelgeving is voor een organisatie als MARQ Safety Concepts absoluut noodzakelijk. Wij beschikken op dit gebied dan ook over kennis op een hoog niveau. Op ons vakgebied hebben de Arbeidsomstandighedenwet, het Burgerlijk Wetboek en het Bouwbesluit voor ons geen geheimen. En als we dan toch een keer iets bijzonders tegenkomen, dan weten wij het antwoord snel te vinden.

Kennis en ervaring delen wij graag. Met onze erkende installateurs, gebouweigenaren, ontwerpers, beheerders en gebruikers. Door opleiding, training, advies en interessante seminars.

Lees meer

De absolute top in veiligheid.

Onze erkende installateurs

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.