Wij ontwikkelen producten voor het veilig werken op hoogte. Maar dat doen we niet alleen voor onszelf. Goede ideeën verdienen het om te worden doorontwikkeld.

De absolute top
in innovatieve oplossingen.

Veilig werken op hoogte

Voor het veilig werken op hoogte is het belangrijk te beschikken over de juiste middelen. Enerzijds persoonlijke beschermingsmiddelen zoals een harnasgordel en een leeflijn. Anderzijds permanente veiligheidsvoorzieningen zoals ankerpunten en lijnsystemen. En de ontwikkeling van permanente veiligheidsvoorzieningen, die is ons op het lijf geschreven. Voor het veilig werken op daken ontwikkelden wij jaren geleden een innovatieve oplossing: het MARQ D-Anchor. Een product dat sinds jaar en dag nog steeds uitblinkt in intelligentie en eenvoud.

Een breed productengamma

Na het MARQ D-Anchor volgde een snelle uitbreiding van het assortiment dat MARQ Safety Products nu biedt. Van speciale ankerpunten voor groendaken tot ankerpunten voor toepassing op daken met zonnepanelen, en van kabeltrajectsystemen tot veiligheidshekwerk. Jarenlange praktijkervaring staat garant voor een breed en modulair opgebouwd gamma aan producten waarbij kwaliteit, gebruikscomfort en slimme details een perfecte combinatie vormen.

Productontwikkeling en private labels

Onze afnemers staan dicht bij de praktijk en hebben vaak goede ideeën. Wij zijn van mening dat goede ideeën het verdienen om te worden doorontwikkeld. Vanuit opgedane kennis en ervaring, en niet in de laatste plaats het enthousiasme dat ons drijft, ontwikkelen we dan ook graag nieuwe producten. Voor uitbreiding van ons assortiment of speciaal voor u onder een private label.

Mist u een bepaald product in uw of ons assortiment, heeft u een goed idee of heeft u behoefte aan een specifiek product voor uw organisatie? Bij MARQ Safety Solutions zijn wij van mening dat goede ideeën het verdienen om te worden doorontwikkeld. Voor in ons assortiment of, zo u wenst, voor u onder een private label. Neem in dat geval gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuws

Safety Solutions
Een speciaal ankerpunt voor daken met zonnepanelen
Dinsdag 28 Maart 2023

Een speciaal ankerpunt voor daken met zonnepanelen

Een dak vol zonnepanelen en geen mogelijkheden om op de juiste wijze een kabelsysteem te installeren. Waarschijnlijk herkent u dit wel. De oplossing? Het nieuwe, hogere MARQ Premium DS-Anchor!

Lees verder

Blogs

Geen blogberichten gevonden

Safety Solutions

De absolute top in oplossingen.

Onze erkende installateurs

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.