Kennis

Wet- en regelgeving

Kennis van wet- en regelgeving is voor een organisatie als MARQ Safety Concepts absoluut noodzakelijk om goed te kunnen functioneren. Wij beschikken dan ook over deze kennis op hoog niveau. Op ons vakgebied hebben de Arbeidsomstandighedenwet, het Burgerlijk Wetboek en het Bouwbesluit voor ons geen geheimen. En als we dan toch een keer iets bijzonders tegenkomen, dan weten wij het antwoord snel te vinden.

Normeringen

Naast de meer algemene wet- en regelgeving hebben wij binnen onze branche te maken met verschillende productnormen en (vak)richtlijnen. Voor verschillende producten zijn er Nederlandse en Europese normen opgesteld waaraan deze producten moeten voldoen. Soms is het heel helder waaraan producten moeten voldoen, soms is dat niet altijd even duidelijk. Onze afnemers en opdrachtgevers kunnen dan ook dankbaar gebruikmaken van onze kennis op dit gebied.

De markt

De markt van adviseurs, leveranciers en installateurs van voorzieningen voor het veilig werken op hoogte is vrij complex en niet altijd even overzichtelijk. Hoe scheidt je als opdrachtgever dan het kaf van het koren? En wat is nu waar en wat is complete onzin van wat er wordt verteld? Gelukkig kennen wij deze markt als geen ander en helpen u graag bij uw veiligheidsopgave.

Seminars voor opdrachtgevers

Op verzoek van onze afnemers, maar ook op open inschrijving, verzorgen wij met regelmaat seminars voor opdrachtgevers. Veelal zijn dat professionele gebouwbeheerders zoals gemeenten, woningbouwverenigingen, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, vastgoedbeheerders en grotere bedrijven met eigen gebouwbeheer. Een seminar kan algemeen van aard zijn of er kan specifiek worden ingegaan op de uitdagingen bij een bepaalde opdrachtgever.

Onze erkende installateurs

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.