MARQ Safety Products staat voor een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten voor het veilig werken op hoogte. En allemaal ontwikkeld en geproduceerd conform de geldende Europese normen.

De absolute top
op het gebied van veiligheidsproducten.

Intelligente eenvoud

De beste oplossingen hoeven niet altijd ingewikkeld te zijn. Bij MARQ Safety Products verstaan wij de kunst om pragmatisch te denken, te ontwerpen en te produceren. Dus waarom moeilijk doen als het eenvoudig kan? In de loop van de jaren hebben we een breed assortiment aan veiligheidsproducten ontwikkeld voor permanente toepassing op platte en licht hellende daken. Deze producten blinken stuk voor stuk uit in intelligente eenvoud. En zijn allemaal snel en eenvoudig te installeren.

MARQ Standard en MARQ Premium

Het principe is simpel: drie typen ankerpunten in zowel MARQ Standard- als MARQ Premium-kwaliteit. Het MARQ D-Anchor vormt de basis, het iets hogere MARQ DG-Anchor biedt dé oplossing voor groendaken en speciaal voor daken met zonnepanelen is er het MARQ DS-Anchor. Ze zijn te combineren met MARQ R-Line (roestvast stalen kabel) of MARQ S- en SE-line (hoogwaardige synthetische kabel) tot een compleet kabeltrajectsysteem.

Lees verder

Uniek duurzaamheidsconcept

Alle MARQ-producten, zowel uit de Standard- als de Premium-productlijn, zijn van hoge kwaliteit. Door de combinatie met professionele installatie door erkende installateurs en jaarlijkse inspectie en onderhoud gaan de producten lang mee en is een veilige werkplek tot in lengte van jaren gewaarborgd. Daarna wordt zo’n 95% van de materialen die wij voornamelijk gebruiken, staal en aluminium, aan het eind van de levensduur gerecycled.

Lees verder

Werkwijze

Onze producten worden geïnstalleerd door gecertificeerde, door ons erkende installateurs. Bedrijven die passen binnen onze visie op het gebied van dakveiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Hun medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden voor het adviseren, samenstellen en installeren van onze producten. Vanuit MARQ Safety Consult bieden wij hen projectondersteuning, delen kennis en verstrekken informatie. Via MARQ Safety Academy verzorgen wij professionele opleiding en training.

Onze erkende installateurs

Nieuws

Safety Concepts
Onze duurzame verbouwing vordert gestaag
Donderdag 28 Juli 2022

Onze duurzame verbouwing vordert gestaag

De verbouwing van het kantoorpand op onze bedrijfslocatie in Helmond vordert gestaag. Ondanks de bekende tegenslagen waar je bij zo'n verbouwing mee te maken krijgt, krijgen de verbouwing en verduurzaming vorm.

Lees verder
Safety Concepts
EnSafe wordt MARQ Safety Concepts
Dinsdag 12 Juli 2022

EnSafe wordt MARQ Safety Concepts

Met een dosis gezonde ambitie en vanuit de vele mogelijkheden die wij nog zien, bouwen wij verder aan het veilig werken op hoogte. In de tijd die we tot nu toe actief zijn in de markt kunnen we hardop zeggen dat we tot ‘de absolute top in veiligheid’ behoren.

Lees verder

Blogs

Safety Products
Waaraan moeten ankerpunten en kabeltrajectsystemen voldoen
Zondag 30 Januari 2022

Waaraan moeten ankerpunten en kabeltrajectsystemen voldoen

Valgevaar is in het kader van de Arbowet een bijzonder risico waartegen men zich moet beschermen.

Lees verder
Safety Products

De absolute top op het gebied van veiligheidsproducten.

Onze erkende installateurs

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.