Professionaliteit

Vakkundigheid

Volgens Van Dale betekent professionaliteit ‘het vakkundig zijn werk verrichten’. Bij MARQ Safety Concepts kennen wij als geen ander het werkveld waarbinnen wij actief zijn. Als organisatie kunnen wij daarom ook de juiste kennis en vaardigheden inzetten bij alles wat wij ondernemen: in advies, ontwerp, productie, ondersteuning en opleiding. Wet- en regelgeving is voor ons leidend en aan veiligheid doen wij geen concessies.

Betrouwbaarheid

In de tweede plaats vinden wij de relatie met de buitenwereld een belangrijk onderdeel van onze professionaliteit. Deze pijler gaat over de relatie met iedereen waarmee wij in contact treden, over betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken. Maar ook over de informatie die wij verstrekken. Wij staan dan ook voor duidelijkheid en transparantie.

Communicatie

Het welslagen van projecten valt en staat met goede communicatie. Het verstrekken van informatie om duidelijk te krijgen wat het project inhoudt en hoe wij daar invulling aan kunnen geven is daarbij van groot belang. Daarom willen wij aan het begin van een project alles goed in kaart hebben. We nemen daarom graag de tijd om de zaken helder door te spreken.

Klanttevredenheid

Vanuit MARQ Safety Concepts voldoen wij graag aan de wensen van onze afnemers. We zullen er altijd naar streven om alle relevante informatie te kunnen verstrekken, vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en alles naar volle tevredenheid af te handelen. En dat begint aan de voorkant: door duidelijk aan te geven wat er van ons of onze producten en diensten verwacht mag worden.

Kwaliteitsmanagement conform ISO 9001

Vakkundigheid, betrouwbaarheid, communicatie en klanttevredenheid. Allemaal aspecten die we terug zien in ons kwaliteitsmanagementsysteem. Conform onze ISO 9001-certificering worden wij jaarlijks geaudit door Kiwa Nederland B.V. Ons certificaat vind u hier.

Onze erkende installateurs

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.