Ondersteuning

Erkende installateurs

Vanuit MARQ Safety Concepts werken wij met erkende installateurs. Een MARQ-erkenninghouder moet passen in onze kwaliteitsvisie op het gebied van dakveiligheid en serieus omgaan met het op de juiste wijze installeren van onze producten. Medewerkers moeten beschikken over de juiste kennis en vaardigheden voor het adviseren, samenstellen en installeren van valbeveiligingsvoorzieningen.

Ondersteuning

Wij bieden de erkende installateurs ondersteuning door het verstrekken informatie, het delen van kennis en het geven van opleidingen en trainingen. Onze erkende installateurs bieden wij exclusief toegang tot onze portal met alle relevantie informatie van al onze producten door middel van datasheets, montagehandleidingen en handleidingen voor inspectie en onderhoud. Maar ook veel informatie over wet- en regelgeving, ontwerprichtlijnen en nuttige infobulletins.

Dakveiligheidsplannen

Bij het realiseren van een dak waar door iedereen veilig gewerkt kan worden, is een gedegen dakveiligheidsplan onontbeerlijk. Via MARQ Safety Consult ondersteunen wij onze erkenninghouders met het maken van deze dakveiligheidsplannen in AutoCAD. Hierop staat exact aangegeven welke voorzieningen er waar op het dak geïnstalleerd moeten worden om een veilige werkplek te creëren. Geheel en al op basis van de geldende wet- en regelgeving.

Opleiding en training

Voor zowel de adviseurs, calculators, werkvoorbereiders als voor uitvoerders en monteurs bieden wij via MARQ Safety Academy opleidingen en trainingen aan. De medewerkers van door ons erkende installateurs brengen we op deze wijze, zowel theoretisch als praktisch, alle basiskennis, maar ook de kneepjes van het vak bij. Voor een adviseur is het belangrijk om zijn opdrachtgever goed te woord te kunnen staan, maar wij leren hem ook de praktijk. En waar een monteur weet hoe hij producten moet installeren, geven wij hem ook de achterliggende gedachten mee.

Onze erkende installateurs

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.